Kerst was nog nooit zo leuk met deze avondvullende kerstdinnershow

Om de kerstdagen, de periode van feest, gezelligheid en samenzijn, is Event Center Culemborg helemaal omgetoverd tot een Christmas Dreamfactory. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de ultieme kerstsfeer.

dinershowBij het diner dat u samen met uw vrienden en familie geniet luistert u naar welbekende kersthits en klassieke kerstballads. Tijdens de Dreamfactory XMAS Edition staat de kerstsfeer centraal in een extra en speciaal voor deze feestmaand geproduceerde feestdagen show.
Na  de hoofdschotel nemen we u graag mee op een muzikale droomreis. Onze artiesten (website) brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de Rock n Roll van de jaren 50, de Motown van de jaren 60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren 70 en 80! Vanzelfsprekend mogen de hits van nu niet mankeren. Van Elvis tot Whitney Houston en van Andre Hazes tot Beyonce.
Dreamfactory biedt u een feestelijk buffet met amusement in een prachtige kerstambiance. Zelf kunt u ook een dans wagen, want Dreamfactory heeft als enige dinnershow in het land een dansvloer!Wij hopen u te mogen verwelkomen bij onze Christmas Dreamfactory en wensen u alvast muzikale en fijne kerstdagen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Kerst was nog nooit zo leuk met deze avondvullende kerstdinnershow”

Leave a Reply

Gravatar