Met zijn allen een avondje uit met de kerstdagen. Wat dacht je van een dinershowmet vrienden en familie?

Om de kerstdagen, de periode van feest, gemoedelijkheid en samenzijn, is Event Center Culemborg helemaal omgetoverd tot een Christmas Dreamfactory. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de ultieme kerstbeleving.

kerstdinnershowGedurende het diner dat u gezamenlijk met uw familie geniet luistert u naar welbekende kersthits en klassieke kerstballads. Tijdens de Dreamfactory XMAS Edition staat de kerst centraal in een extra en speciaal voor deze decembermaand geproduceerde feestdagen show.
Na  de hoofdschotel nemen we u graag mee op een muzikale droomreis. Onze artiesten brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de Rock n Roll van de jaren 50, de Motown van de jaren 60 en laten u dansen op de discoklassiekers uit de jaren 70 en 80! Allicht mogen de hits van nu niet mankeren. Van Elvis tot Whitney Houston en van Andre Hazes tot Beyonce.
Dreamfactory biedt u een feestelijk banket met entertainment in een mooie kerstambiance. Zelf kunt u ook een dansje wagen, want Dreamfactory diner show heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer!Wij kijken uit om u te mogen begroeten bij onze Christmas Dreamfactory en wensen u alvast muzikale en gezellige kerstdagen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Met zijn allen een avondje uit met de kerstdagen. Wat dacht je van een dinershowmet vrienden en familie?”

Leave a Reply

Gravatar