Trendy 2016 De pilotenbril van hout voor de hipster.

Eerst even wat over de welbekende merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een namaak Ray Ban

Dit zijn de stelregels die je in acht moet houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijk koop te doen.
– Ray Ban was vroeger een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je de vorige zomer net geïnvesteerd in een prijzige pilotenbril? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat voordelige pilotenbrillen onze ogen net zo goed behoeden tegen schadelijke straling als dure designer varianten.

Het kiezen van de exacte pilotenbril is vrij cruciaal. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een ingetogen modelletje is er niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / geliefde of partner nog naast je wil lopen.

Aan het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het zandstrand met een andere partner of een eerste date is een risky operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het maar weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Zonnebrillen zijn in. Je zonnebril MOET deze zomer uitspringen. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kenmerk.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes monturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor aankomend jaargetijde zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway werden al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aankomend seizoen zien we steeds meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze mogelijkheden voor informatie kun je het eigenlijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorkeur van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele prachtige houten brillen in verscheidene smaken en uitvoeringen. Ook de glazen zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren en natuurlijk UV-400 polariserend.Geweldige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de verschillende soorten hout is iedere pilotenbril enig in zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Trendy 2016 De pilotenbril van hout voor de hipster.”

Leave a Reply

Gravatar